• Per 1 december jl. is Gaspard Knops in Praktijk St. Pieter te Valkenburg gestopt. Floor Seveke neemt de praktijk over onder de naam ‘Praktijk aan de Geul’. Deze praktijk verhuist per 19 december a.s. naar Reinaldstraat 11, 6301 EB Valkenburg.
  • Per 1 januari a.s. treedt Laura Tullemans toe tot Huisartsenpraktijk Dr. van Kleef.
    “Ik ben Laura Tullemans, sinds 2016 met veel plezier werkzaam bij huisartsenpraktijk dr. van Kleef. Op 1 juli 2022 ben ik toegetreden tot de maatschap als opvolger van Pie Castermans. Met mijn collega’s Caroline Robertson, Oscar Wennink, Iris Blonk en Jonas Göbbels zorgen we samen met veel toewijding voor onze patiënten. Afgelopen jaar zijn we verhuisd naar Centrum voor gezondheid de Fronten, waar de eerste lijns zorg nog beter tot zijn recht komt”
  • Per 1 januari a.s. treedt Bart Pauwels toe tot Huisartsenpraktijk Daalhof.
    “Mijn naam is Bart Pauwels. Ik zal vanaf 1 januari 2023 Toine van Dongen opvolgen als lid van de maatschap van huisartsenpraktijk Daalhof in Maastricht.
    Directe collega’s zijn de reeds gevestigde huisartsen Marijke van Dongen-Bots en Yvo Kesler.
    De naam van de praktijk zal ongewijzigd blijven. Ik zal 4 dagen in de week werkzaam zijn voor patiëntenzorg in de praktijk”
  • Per 1 januari a.s. stopt Robert Pinckers met zijn huisartspraktijk in Eijsden. Marloes van Asten en Nadine van den Hoven nemen als nieuwe huisartsen de praktijk over onder de naam ‘Huisartsenpraktijk de Esp’
  • Per 1 januari a.s. stopt Herman Debets in Huisartspraktijk Mheer, de praktijk wordt onder dezelfde naam overgenomen door Vera Debets
    “Ik ben Vera Debets en per 1 januari 2023 word ik praktijkhouder van huisartspraktijk Mheer. Na 4 jaar als waarnemer werkzaam te zijn geweest in de praktijk, zal ik het stokje overnemen van mijn vader Herman Debets. Verder zal vanaf januari Sebastian Meek 2 dagen per week werkzaam zijn als waarnemend huisarts. Degenen die mijn vader kennen, zullen begrijpen dat hij niet direct gaat stoppen. Hij zal zijn werkzaamheden op een lager pitje voortzetten als waarnemer, en mij voorlopig nog met raad en daad bijstaan bij mijn nieuwe rol als praktijkhouder”
  • Per 1 januari a.s. gaat Jan van Rooij van Huisartsenpraktijk Nazareth met pensioen.

Wij danken de huisartsen die met pensioen gaan/stoppen voor de jarenlange zorg aan hun patiënten en de samenwerking met RHZ en ZIO. We wensen de nieuw huisartsen veel succes!