Geachte verwijzer, 

Helaas kunnen we u verwijzing op dit moment niet aannemen. Ten gevolge van uitval van de klinisch immunologen is er momenteel een verminderde capaciteit op de afdeling immunologie en allergologie.  

Tijdelijk ingestelde maatregelen zijn: 

  • Nieuwe patiënten met een verwijzing voor de allergologie kunt u naar een ander ziekenhuis in of buiten de regio met allergologie functie verwijzen.
  • Nieuwe patiënten met een verwijzing voor klinische immunologie kunt u naar een ander ziekenhuis in de regio verwijzen of naar het Radboud UMC.
  • Bekende patiënten met verwijzing voor allergologie of klinische immunologie worden getrieerd. Hierbij dient rekening gehouden te worden met een langere wachttijd dan u gewend bent. Deze patiënten worden gezien door waarnemend specialisten van de afdeling interne geneeskunde en reumatologie.

We betreuren dat we u niet kunnen helpen op dit moment en werken aan oplossingen. U wordt geïnformeerd als deze oplossingen gerealiseerd zijn. 

Met vriendelijke groet, 

Prof. dr. M.H. Hemmelder, internist-nefroloog, hoofd van de onderafdeling nefrologie en sectie klinische immunologie & allergologie. 

Prof. dr. C.D.A. Stehouwer, hoofd van de afdeling interne geneeskunde